En dag med äldsta sonen

Jag och äldsta sonen har umgåtts hela dan. Först var vi hos hans logoped och gjorde ett test, och sen gick vi och åt lunch. Han fick en hamburgare och jag festade loss med en cola zero. Cola zero är väl nåt jag bör avvänja mig vid men jag tycker att det är så otroligt trist att bara dricka vatten!

Usch, jag inser verkligen hur mycket onyttigt och onödigt som jag ätit förut. Exempelvis det här med att äta medan man lagar mat eller att äta barnens rester… Eller att stoppa i sig russin för att bli piggare! Eller ta en chokladbit på tunnelbanan hem. Nej, slut med sånt!

Efter lunchen åkte vi vidare till Ikea. Där tog jag min mintchokladshake medan sonen lekte.

Nu på kvällen har jag ätit en av itrims måltidsersättningar, broccoli- och purjolökssoppa. Urk, den var vidrig. Vad jag upplever smakar Cambridge bättre än itrim! Men jag är lite nyfiken på hela konceptet itrim, om det inte vore så dyrt bara!

På onsdag ska jag in till stan och träffa min cambridgekonsulent. Blir lite spännande! Känns dock lite skumt att åka in till stan när jag är sjukskriven. Måste ringa försäkringskassan imorgon apropå det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.