Under 80!

Igår åkte jag in till stan för att träffa min cambridgekonsulent. Hon tyckte att det syntes på mig att jag gått ner en del i vikt. Nu är det ca 5 kilo som försvunnit. 79,7 kg visade konsulentens våg! Fast hemma hos mig visar den fortfarande siffrorna åtta och noll…

Jag kan bara erkänna att jag tycker att det är motigt att inte få äta. Det går ändå ganska bra men det är trist. Det är väl delvis för att jag inte har så mycket att göra på dagarna pga sjukskrivningen och delvis för att jag är så van att äta så fort jag känner mig deppig, uttråkad och sugen.

Konsulenten tyckte i alla fall att jag ska fortsätta med ren kur fram till den tjejweekend jag ska på den 25:e oktober. Och att jag under min weekend skulle tänka på vad jag äter så att jag främst äter proteiner och grönsaker men ändå njuter! Dessert får jag väl skippa 😉 Hon tyckte också att jag skulle fortsätta med ren kur sen igen. Det känns just nu som att det är så jag ska göra!

Idag fick jag min sjukskrivning förlängd i några veckor. Som det ser ut nu kommer jag börja jobba 19/11 igen… Håller tummarna för att det ska fungera bra! Risken är att jag ska falla tillbaka när jag börjar jobba igen. Jag är glad att jag få lite mer tid till att återhämta mig.

Efter läkarbesöket tog jag en promenad och medan jag funderade på om jag skulle gå och klippa mig eller ej ringde mobilen. Det var från förskolan… Minstingen har fått vattkoppor! Så det var bara att traska dit (eller jag tog bussen dit) och hämta hem kidsen. Typiskt… Nu får sambon troligtvis vabba hela nästa vecka eftersom jag ju är sjukskriven.

Ett svar på ”Under 80!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.