Matplaner och ren kur

Igår var jag hos min cambridgekonsulent igen och på hennes våg vägde jag 78,2 kg. Himla skönt att min weekend med god mat inte sabbat viktminskningen något. Jätteskönt! Jag var nämligen lite orolig för jag åt ganska mycket mat, drack vin och åt ost samt dessert… Och har haft svårt att gå tillbaka till ren kur med Cambridge.

Jag ska köra ca två veckor ren kur, och sen lördagen 10/11 när vi ska ha barnvakt ska jag och sambon äta middag på restaurang… Efter det ska jag börja trappa upp med mat och det var bland annat det jag och konsulenten pratade om.

Så här ska jag äta när jag äter mat igen:

Frukost: exempelvis havregrynsgröt, en smoothie (utan banan), eller en omelett.
Mellanmål: 5 nötter + en liten frukt (ej banan eller vindruvor)
Lunch: en knytnäve protein + en knytnäve långsamma kolhydrater (rotfrukter, varma grönsaker, lite potatis är ok (ej pasta, bröd eller ris) + en handflata kalla grönsaker, dressing på olja och vinäger.
Mellanmål: 5 nötter + en liten frukt (ej banan eller vindruvor)
Middag: en knytnäve protein + en knytnäve långsamma kolhydrater (rotfrukter, varma grönsaker, lite potatis är ok (ej pasta, bröd eller ris) + en handflata kalla grönsaker, dressing på olja och vinäger.
Kvällsmål: ren protein (ägg, skinka, kött, räkor, keso, kyckling)

Sen är det tydligen ok för mig att ha en ätardag i veckan då inget är förbjudet. Kanske inte helt omåttliga mänger men då är det ok att ta lite godis, ost, pasta…

Jag längtar efter mat!!

Efter ren kur med Cambridge känns det som rena lyxen att få äta ägg och grönsaker igen! Och räkor längtar jag efter!

Idag gjorde jag egen majonäs till resten av familjen som åt fiskpinnar till middag.

Ett svar på ”Matplaner och ren kur

  1. Spännande att få höra hur det går för dig! Förstår precis din längtan efter ”riktig mat”. Jag körde 12 veckor för ett år sedan och drömde om kycklingfilé – inte om något godis eller sån´t..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.